Smedearbejde​

​Skal du have udført smedearbejde, er Teknik Værkstedet den oplagte samarbejdspartner. Gennem mange år har vi udført både store og små opgaver for vores mange kunder. Vi har en særlig ekspertise inden for projekter for erhvervslivet og offentlige institutioner.

Kvaliteten er altafgørende

Hvad enten det er en rørmaskine, der skal fikses, generel service og vedligeholdelse, svejsearbejde, drejning og fræsning af emner, rådgivning om røgsugere eller noget helt andet, står vi gerne til rådighed.

Kvalitet og grundighed er altafgørende for os. Det er vigtigt for os at levere resultater, som vores kunder kan være tilfredse med, og det går vi aldrig på kompromis med.

Stor erfaring inden for smedearbejde

Vi kan rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning til din opgave. Firmaet har eksisteret siden 1995, men også før det har vi opnået bred ekspertise, så vi har en særlig evne til at sætte os ind i vores kunders behov og skræddersy løsningen derefter.

Ønsker du at høre mere, så kontakt os på telefon 65 97 34 81 eller mobil 40 20 14 81 for en uforpligtende snak om dit projekt.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Teknik Værkstedet

CVR: 18637308

​Skovvang 4, Kappentrup

5550 Langeskov